rexx systems -
Platform a sikerhez.

a rexx systems a könnyen használható, nagymértékben skálázható szoftvereket képviseli minden méretű és iparágú ügyfél számára, amelyeket több mint 20 országban és minden elterjedt nyelven használnak.

 

A szoftvermegoldások a Pályázatkezelés, a Tehetségmenedzsment és a Emberi erőforrások területén kiemelkedő hatékonyságnövekedéssel és megbízható technológiával győznek meg. A munkafolyamatok és a hálózatépítés révén a rexx suite optimális támogatást és együttműködést biztosít a HR-osztály, a vezetők és a munkavállalók között - akár a rendszeres tevékenységek végrehajtásában, akár az összetett és egyedi folyamatok támogatásában.

 

Holistikus megoldások

A rexx systems holisztikus megoldásszolgáltatóként tekint magára - a tanácsadástól a megvalósításon át az üzemeltetésig. Sok ügyfelünk támaszkodik a "felhő" ajánlatunkra, ahol a rexx szoftvert a mi rendkívül biztonságos adatközpontunkban üzemeltetjük az Ön számára.  De természetesen a klasszikus házon belüli (úgynevezett "on premise") működést is támogatjuk a saját szervereken.

A leányvállalatával HRexcellent a rexx systems átfogó és rugalmas szolgáltatásokat kínál az úgynevezett "Business Process Outsourcing" (BPO) keretében - az olyan operatív tevékenységektől, mint a papíralapú pályázatok vagy személyi akták digitalizálása, egészen a pályázók teljes körű menedzseléséig.  A rexx csoporthoz tartozik még a rexxact, amely az ügyfélkezelés és az e-business számára fejleszt és támogat speciális rendszereket.

 

Függetlenség és állandóság "made in germany"

A rexx systems teljes mértékben önfinanszírozó, és 2000-es alapítása óta teljesen független. A vállalat az alapító és ügyvezető partner Norbert Rautenberg magántulajdonában van. Ezenkívül a munkavállalók közvetlenül részesednek a vállalatból és annak nyereségéből.

A szoftverfejlesztést kizárólag Németországban végzik magasan képzett fejlesztők és mérnökök.

A rexx systems számos díjat kapott szoftveréért és üzleti sikereiért, többek között a Deloitte Fast 50 díjat, amely az 50 leggyorsabban növekvő technológiai vállalat egyike.

 

 

rexx systems logó - méret: 355 x 160 pixel

rexx Logo 355 x 160 Pixel

rexx systems logó - méret: 1000 x 450 pixel

rexx Logo 1000 x 450 Pixel

rexx systems vektoros logó