rexx Oktatáskezelés

A továbbképzés elkerülhetetlen befektetés munkavállalóinkba. Könnyen összehangolhatjuk az összes intézkedésünket.

A rexx Továbbképzéskezelő modul naprakész áttekintést nyújt a szakemberek és a menedzsment összes oktatásaiól, beleértve a költségeket és időpontokat is. Ezenkívül a szoftverrel időigényes adminisztratív feladatokat spórolhatunk meg, így a fontosabb dolgokra lehet koncentrálni, azokra amelyek a munkavállalók előrehaladását szolgálják.

 

Csak egy kattintás
A rexx Továbbképzéskezelő modul segítségével könnyen és rugalmasan tervezhetjük meg vállalatunak összes tanfolyamát és továbbképzését. Mindig egyszerű áttekintést kaphatunk az összes tervezett eseményről, azok állapotáról és a résztvevők számáról. Egyetlen kattintással közzétehet egy eseményt a munkavállalói portálon, vagy megszervezhetünk azt digitális megbeszélést.

seminar-management

 

 

Előre meghatározott munkafolyamatok

A munkavállaló az önkiszolgáló portálon keresztül egyszerűen jelentkezhet oktatásra. A szükséges jóváhagyási kérelem a meghatározott munkafolyamaton keresztül jelenik meg az illetékes személyeknél. Ugyanakkor a munkavállaló nyomon követheti képzési keretének alakulását. Az összes továbbképzési szolgáltatót és referenciákat közvetlenül a szoftveren belül kezelhetjük. Könnyedén beoszthatjuk munkavállalóinkat belső, vagy külső előadónak.

participation

Hálózati adminisztráció

 

Könnyedén kezelhetjük az összes lényeges információt a digitális események adatbázisában, amely a szoftver alapja. Megadhatjuk az esemény adatait, majd közzétehetjük a munkavállalói portálon, önkiszolgáló felhasználó általi jelentkezés céljából. Valamennyi résztvevő ugyanabban az időben, minden további erőfeszítés nélkül hozzáférhet ugyan azokhoz az információkhoz.

administration

 

 

Közvetlenül azonosíthatjuk, hogy mely munkavállalók tervezik a részvételt, ugyanakkor manuálisan beiskolázhatunk további munkavállalókat. Amikor új ember kerül meghívásra, vagy valaki megerősíti a részvételét, egyetlen kattintással megváltoztathatjuk az adott személy státuszát az eseménylistában.

 

 

rexx Feladatvezérelt menedzsment

A tisztességes és a teljesítményre összpontosító célkitűzések motiválják a munkavállalóit és mérhetően növelik a vállalat sikerét.

A rexx Feladatvezérelt menedzsment funkciója támogatást nyújt a munkavállalói egyéni célkitűzésekés kijelölésében és a munkafolyamat által vezérelt teljesítményértékelés lebonyolításában az egész vállalatra vonatkozóan. A szoftver lehetővé teszi, hogy kifinomult mérési kritériumokat és mérföldköveket határozzon meg, és rendszeresen figyelje azokat, lehetővé téve a vállalati stratégiák sikeres megvalósítását.

 

rexx Képességmenedzsment 
A kereső és listázómotornak köszönhetően bármikor áttekinthető a munkavállalók által elért előrehaladás a kitűzött célok elérésében. A teljesítményértékelés a rexx Képességmenedzsment modul révén kiegészíthető a képességkezeléssel, lehetővé téve a munkatársak fejlődésének irányítását. Támogatható a célok elérése célzott képzésekkel vagy a megbeszélt intézkedések megváltoztatásával vagy kibővítésével.

progress

 

 

Célfeladatok kitűzése

A határidőket és időpontokat be lehet írni a rexx Feladatvezérelt menedzsment funkcióba. Meghatározhatjuk, hogy mely vezetők és munkavállalók vehetnek részt időszaki értékelésben. Visszajelzésen alapuló megbeszélésen, vagy konzultáción, a tervezett továbbfejlesztési intézkedéseket lehet megvitatni.

objectives

 

 

Rugalmas értékelési mátrix

A kitűzött célok beállíthatók az egyes pontok súlyozásával és összekapcsolásával a rugalmas értékelési mátrix segítségével. Az intelligens szabálykészlet támogatást nyújt az értékelések kiszámításához. A minősítések közvetlenül társíthatók a digitálisan dokumentált munkavállalói értékeléshez

rating

 

 

Fejlődés figyelése

Értékelje és dokumentálja a következő évre a munkavállalói és a felettesei célkitűzéseit. Az egyértelmű elemzési funkció lehetővé teszi, hogy a célokról szóló megállapodásokat bármikor összehasonlíthassuk és elemezhessük. Ez lehetővé teszi a trendeket meghatározását és az egyes munkavállalók fejlődését elemezhetjük hosszabb időszakban is.

 

 

REXX SUITE: ÁTTEKINTÉS

DEMÓ RENDELÉSE