A VÁSÁRLÓINK
Merck
Europcar
Böllhoff Group
Nordsee
New Yorker
Vorwerk
Schoen Kliniken
 

Körülbelül 2000 ügyfél, évente mintegy négy millió pályázati folyamatot hajt végre a rexx Toborzás moduljával - egész Európában. Ön is megbízhat a toborzó szoftverek egyik vezető szolgáltatójában.

 

proc1

LEAN FOLYAMATOK

A rexx Toborzás modul segítségével lean szemléletű munkafolyamatot hozhat létre a foglalkoztatási igénytől, a teljes toborzási folyamaton keresztül, a munkakör betöltéséig.

proc1

ÁLLÁSHIRDETÉS

Gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre álláshirdetést a rexx Pályázatkezelésből származó információk felhasználásával. Az űrlaptervező segítségével egyedi terveket készíthetünk, vagy alkalmazhatjuk a kész sablonokat. Csak egy kattintás, és az álláshirdetés a szakszerű toborzáshoz szükséges összes formátumban elérhető, nyomtatáshoz, webhez, valamint mobil eszközökhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez.

proc1

ONLINE TOBORZÁS

Köztudott, hogy fiatalok elsősorban az interneten vagy a közösségi médián keresztül keresi az állásajánlatokat. Csak célzott online toborzással érhetjük el őket. Az összes gyakori álláshely és közösségi média felület interfészei lehetővé teszik, hogy rugalmasan és egyszerűen közzétegyük állásajánlatainkat.

proc1

GYORS & HATÉKONY

A rexx Toborzás modulja tökéletes asszisztens ahhoz, hogy gyorsan, rugalmasan és mindenekelőtt hatékonyan megszervezhessük a jelentkezési folyamatokat. Például emlékeztet arra, hogy a szervezeti egység, vagy a pályázó elégedettsége továbbra is kiemelkedő. A rexx Kontakt motor biztosítja, hogy kapcsolatban maradjunk az ígéretes jelöltekkel a tehetségcsoporton belül.

proc1

AUTOMATIKUS ELŐVÁLASZTÁS

A rexx ranking automatikusan minősíti a jelentkezőket a megadott munkakör és értékelési szempontok alapján. Az e-mail és nyomtatási alkalmazásokat az integrált önéletrajz elemző dolgozza fel, és strukturált módon el is készíti. A videointerjúk és a diagnosztikai alkalmassági tesztek opcionálisan integrálhatók az új alkalmazott minőségének biztosítása érdekében.

proc1

MULTIPOSTING

A rexx Application Management integrálta az új Multiposting funkciót, amelyet ingyenesen használhat. Ez azt jelenti, hogy most könnyedén létrehozhat, mérhet és kezelhet álláshirdetéseket. Ez egy újabb lépés a rexx Suite összes folyamatának még digitálisabb és mindenekelőtt hatékony módon történő megtervezése felé. Ezért az álláshirdetések megjelenítésével és számlázásával kapcsolatos összes adminisztrációs folyamat teljes mértékben felügyelhető.

 

rexx Állásportál, mint online karrieroldal

 

A webhely vonzóan megtervezett jelentkezési felülete vonzza a jelentkezőket, az a tény azonban, hogy az állásportál hogyan teljesít „a háttérben”, meghatározó tényező. A rexx Toborzás modul segítségével átlátható és könnyen kezelhető szoftvert kap online munkaterületéhez. A karrier portál egyesíti az összes funkciót: a vállalati arculat, a munkáltatói márkaépítés, az álláshirdetés és a tartalomkezelés.

Állásajánlat közzététele
Gyorsan és rugalmasan készíthetünk állásajánlatokat a rexx álláshirdetés szerkesztő segítségével, a megadott sablonok alapján. Gyorsan és egyszerűen tegye közzé az álláshirdetését a vállalat honlapján, vagy olyan külső fejvadász cégeknél, mint a Profession.hu, vagy olyan közösségi média csatornákon keresztül, mint a Facebook és a LinkedIn. Igény szerint továbbíthatjuk az álláshirdetéseket egy ügynökséghez, vagy a nyomtatott médiához is közzététel céljából. Az álláshirdetések önálló karrieroldalként is működtethetők, vagy integrálhatók widgetként más online platformjainkba, például egy blogba is.

publikationsmål

Hirdetések optimalizálása 
A szoftver olyan funkciókat támogat, amelyek arra szolgálnak, hogy az álláshirdetéseit könnyebben megtalálják a keresőgépek. Itt a kulcsszó a keresőoptimalizálás vagy a SEO. Hatékony eszközök segítik a pályázók online tevékenységének megfigyelését. Értékes információk szerezhetők az álláshirdetés és az egész állásportál folyamatos optimalizálása érdekében.

Rekrytering

A rexx Sablonszerkesztő
A rexx Állásportálon keresztül az online pályázatok kitöltése a pályázók számára is egyszerűek. A rexx sablonszerkesztő segítségével meghatározhatók, hogy mely képletmezők szükségesek a munkaprofilhoz, és melyek nem, ezzel időt takarítanak meg a jelentkezők a jelentkezési folyamat során. Ez erősíti a pályázók pozitív benyomását a szervezetről, mivel képesek gyorsan és rugalmasan benyújtani a pályázati dokumentumokat.Formdesigner

Reszponzív design
A rexx Toborzás modul szabványa adaptív formában jelenik meg. Az online álláshirdetése így automatikusan megjelenik optimalizált formában, hogy minden képernyőmérethez illeszkedjen - legyen szó asztali PC-ről, táblagépről vagy okostelefonról. Az online jelentkezési űrlap tehát reszponzív. rexx resonsive design

proc1

Siker az ajánláskezeléssel

A rexx Programcsomag eszközei lehetővé teszik az új állásajánlatok közzétételét az önkiszolgáló munkavállalói portálon. Az emberek amúgy is minden nap online vannak itt, pl. amikor a rexx munkavállalói és vezetői önkiszolgáló szolgáltatásokat veszik igénybe. Az álláshirdetés és a jutalmazási rendszer integrált működtetése növeli a munkavállalók részvételi hajlandóságát. Ezáltal óriási mértékben megosztják és ajánlják az üres álláshelyeket a közösségi médiában és a személyes felületeiken is.

proc1

A munkavállalók hálózata egy adatbank

A munkahelyek legfeljebb 5% -át töltik be a szoftver által nem támogatott klasszikus ajánlási programok ajánlásai. A rexx ajánláskezelés funkciójával azonnal új munkahelyek jelennek meg a rexx munkavállalói portáljában, amelyet mindenki láthat! Ezért megsokszorozódik a munkavállalói ajánlások miatt betöltött munkahelyek aránya.

proc1

Csökkentse a költségeket és inspirálja az alvó pályázókat

Azáltal, hogy ösztönzi embereit az üres álláshelyek megosztására és ajánlására, hatalmas mértékben, gyakorlatilag költség nélkül terjeszti ki munkája elérhetőségét! A közösségi hálózatokon való megosztás gyorsan eléri a potenciális jelölteket, akik még ha aktívan nem is keresnek munkát, de érdeklődésüket felkelti a személyes ajánlás, és tudomást szereznek a szervezet betöltetlen állásairól.

proc1

Munkáltatói márkaépítés

Minden újonnan betöltött állás, erősíti a szervezet és a munkáltató jó hírnevét. Ha a munkavállalók nyilvánosságra hozzák az üresedéseket a cégükben, akkor bíznak a munkáltatójukban, s ez teljesen hiteles azoknak a jelölteknek, akik a közösségi hálózatokon keresztül személyesen ismerik az ajánlást megfogalmazót.

proc1

Gamification (játékosítás)

Különböző módszerek segítik a munkavállalók ambícióját, hogy részt vegyenek az ajánlási programban. A jutalmaknak és ösztönzők mellett a legsikeresebb munkatársakat ki kell emelni.

 • Ajánlások a munkavállalói portálon
  Ajánlások a munkavállalói portálon
  Új pozíció jelenik meg a rexx Recruitmentben, amely a munkavállalói portálon és az önkiszolgáló portálon is megjelenik, ahol fel van tüntetve a lehetséges jutalom, és onnantól a pozíciót a legkülönfélébb közösségi oldalakon lehet ajánlani.
 • Statisztikák és jutalom
  Statisztikák és jutalom
  A rexx alkalmazotti portálon minden alkalmazott láthatja állásajánlatai pontos állapotát. Például: Hány üres állást osztottak meg és ajánlottak? Hány kattintás, jelentkezés vagy új jelölt generált ennek eredményeként? Mi a jutalmak állapota?
 • Játékosítás (Gamification)
  Játékosítás (Gamification)
  A különböző funkciók elősegítik az alkalmazottak ambícióját, hogy részt vegyenek az ajánlási programban. Nem kell csak jutalomnak vagy ösztönzőnek lennie, hanem a legsikeresebb ajánló „rekordbirtokosként” történő bemutatása is ösztönző lehet.
 • Részletes elemzés
  Részletes elemzés
  A vonzó és interaktív statisztikák átfogó elemzéseket tesznek lehetővé mind a dolgozói portál felhasználói, mind a rexx háttérrendszerben található ajánlóprogram adminisztrátorai számára, pl. elemezhetik a sikert a különböző közösségi médiák alapján.
 • Az ajánlás általános eredményei
  Az ajánlás általános eredményei
  A szálak összefonódnak a rexx HR háttérrendszerében: Mely álláshelyeket ajánljuk a legsikeresebben a kattintástól a jelentkezésig, egészen a toborzásig? Itt is adminisztrálnak ösztönző programokat, pl. a megszerzett jutalmak beváltása.

Az ajánlási teljesítmények összegzése

A formális tudás mellett a lágy készségek, mint például a logikus gondolkodás, a koncentráció, a kitartás vagy a kommunikációs készség fontos tényezői a sikeres életnek.
A lágy készségek meghatározása sokkal nagyobb kihívást jelenthet, mint a formális ismeretek értékelése - nagyon gyakran a HR személyzetnek egyszerűen bíznia kell érzelmeiben. De a rexx Online Értékelés magától értetődő kiválasztási tesztjével automatikusan és hatékonyan értékelheti a szociális készségeket. Ez a teszt elvégezhető online otthon, az irodában vagy bármely más internetkapcsolaton keresztül.

Valamennyi tesztelési eljárás az alkalmassági vizsgálat területén jártas partnerektől származik, és rendszeresen tudományos felülvizsgálatra kerül. Kérésre örömmel adunk tájékoztatást a tesztek pszichometriai minőségéről.

A profil generátoron keresztül egyénileg beállított preferenciaprofilt határoz meg az üresedési helyre. A teszteredményeket ezután ehhez a profilhoz hasonlítják, és összehasonlítják egy standard csoporttal. Ez objektív információt nyújt arról, hogy a jelölt megfelel -e a lágy készségek területén támasztott követelményeknek is. A kulcskompetenciákat az interaktív, operatív, intellektuális és érzelmi területeken mérik - a szakmai világgal kapcsolatos értékek és attitűdök mellett.

Példa a kompetenciaterületekre vonatkozó online értékelésből származó teszteredményekre kulcsfontosságúak a sikerhez, és az azt elősegítő vagy akadályozó magatartásokhoz - beleértve az értékelésből származó irányelveket kérdésekkel és értékelési skálákat a strukturált interjúhoz: skálák a strukturált interjúhoz: assesment-report