rexx tréningkezelés funkció

Intelligens eszközökkel és algoritmusokkal tervezhetjük, irányíthatjuk és figyelemmel kísérhetjük a képzéseket és a tanulást szervezetünk egész területén

Szakmák és tanulási célok
A rexx tréningkezelő funkció több, mint 400 elismert képzési terület számára nyújt keretterveket Németországban. Az adatbázis folyamatosan bővül és frissül. Itt az egyéni keretterv tanulási célkitűzéseit önálló struktúraként tárolja, ideértve a tanulási célokat, a szükséges időt, a kihelyezési időszakot stb.

Ebből az adatbázisból kiválaszthatjuk a szükséges képzési területeket és pillanatok alatt meghatározhatók a tanulási célok az üzleti igényeknek megfelelően.

Azubimanagement Lernziele

 

Hol és mit lehet megtanulni? Tervezés!
A szervezeti ábra azt tárolja, hogy mely szervezeti egység milyen meglévő képességeket és tanulási célokat ad át az adott képzéshez. Egy illesztési algoritmus segítségével a rendszer összehangolja a gyakornokok tanulási céljait szervezeti egységük képzettségi szintjével. Ez azt jelenti, hogy az oktatók átfogó, automatizált tervezési javaslatokat kapnak gyakornokaik számára.

Trainingmanagement

 

A tanulási folyamat
A gyakornokok tanulási folyamatát és meghatározzák, figyelembe véve távolléteiket. Az egyes tanulási célokhoz vagy tanulási célcsoportokhoz rendelt tanulási folyamata bármikor manuálisan megváltoztatható. Intelligens eszközökkel és algoritmusokkal tervezhetjük, irányíthatjuk és figyelemmel kísérhetjük a képzéseket és a tanulást vállalatunk egész területén

REXX SUITE: ÁTTEKINTÉS

DEMÓ RENDELÉSE