Javadalmazás & juttatás

A javadalmazás és juttatás, például a nem pénzbeli elismerések megtervezése és fejlesztése a tehetséggondozáson túl is jelentős szereppel bírnak.

Juttatás

A rexx HR interfészeket biztosít az összes általánosan használt bérszámfejtési rendszerhez. Különböző fizetési módok támogatottak: havi elszámolás, órabér, napidíj, bónuszok, vagy az éves kifizetések számítási képletei. A javadalmazással kapcsolatos összes információ a rendszerben látszódik.

A rexx rendszerek digitális személyügyi adatbázisa révén az egyes munkavállalókra vonatkozó kifizetési információk átláthatóan megjeleníthetők, ideértve az egyéni bérleveleket, valamint a fizetés alakulását, amelyet egy bértörténet ábra mutat. A beépített kereső és listamotor segítségével jelentések kényelmesen összeállíthatók a bérszámfejtési adatokból. Ezek a jelentések tartalmazhatják az átlagos fizetést, a fizetés alakulását vagy az adott munkavállalói csoport általános fizetési költségeit

Benchmark

 

A papíralapú bérlevelek helyett az egyes munkavállalók béréről és egyes fizetési kimutatásairól kényelmesen elérhetővé tehető számukra a munkavállalói portálon keresztül PDF formátumban

overview benefits

Bérskálák (bérmegállapodások/kollektív szerződések)

Ez a modul különösen hasznos azon vállalatok számára, amelyeknek bérmegállapodásokkal kell dolgozniuk, vagy szeretnék összehasonlítani a béreket a kollektív szerződésekkel. A rexx HR támogatja a pozíciók és a munkavállalók csoportosítását, a terv-tény összehasonlítások elvégzése érdekében. Ez magában foglalhat különböző fizetési skálákat és eltérő szabályozásokat a fizetési fokozatok között.

Egy új bérmegállapodás központi fizetési skálájának frissítésével a munkavállalók és a munkakörök összes költsége automatikusan kiszámításra kerül. A fizetési fokozat ugrásai, például a kétévenkénti emelés, szintén függetlenek a rendszertől. Ez bármikor manuálisan vezérelhető, például a bérfokozat jelentős növelése esetén, majd ezt követően egy újabb ciklus megkezdésénél, az automatikus / ütemezett emelés megvalósításához.

Remuneration Table

 

Fizetési fokozatok, kollektív szerződés, bónusz fokozatok

Számos vállalat rendszeresen végez belső fizetési felülvizsgálatot, hogy a munkavállalók javadalmazását a fejlődésükhöz igazítsák. Ez vonatkozhat a munkavállalók összes kifizetésére, vagy akár az egyedi fizetési módokra, például a jutalmakra. A rexx HR lehetővé teszi az ilyen folyamatok költségvetésének meghatározását és nyomonkövetését. A költségvetések lebonthatók minden szervezeti egységre, különböző szabályokka.

 Payment round

A bérek felülvizsgálatára vonatkozó javaslatokat rugalmas konfigurációs lehetőségek segítségével dolgozzák fel, és különböző jóváhagyási lépéseken mennek keresztül, a jogosult felhasználók bármikor beavatkozhatnak. A rexx munkafolyamat motor funkciója ellenőrzi a fizetéseket, és emlékeztetőket küld, hogy a felelősök a kívánt időben elvégezzék a feladatokat.

 

 

REXX SUITE: ÁTTEKINTÉS

DEMÓ RENDELÉSE