rexx Munkaidőgazdálkodás

A munka világunk, így a munkaidők is, egyre rugalmasabbá válnak.

 

A rexx Munkaidőgazdálkodás modulja új lehetőségeket nyit meg a munkaidővel és a távollétekkel kapcsolatos folyamatok hatékony feltérképetéséhez, például nyaralás, betegség, vagy oktatás. Az időbejegyzés és a hiányzók kezelése teljes egészében online történik. Ez azt jelenti: gyors megvalósítás, nincs telepítés, nincs frissítés, magas szintű biztonság, bárhol és bármikor elérhető, ideális több helyszínhez, mobil hozzáféréshez vagy távoli munkához. A modulhoz használhatók a klasszikus idő-nyilvántartó terminálok és házon belüli regisztrációk.

Időbejegyzés
A rexx Munkaidőgazdálkodás modulja több kliens lehetőségét kínálja. A munkavállalók munkaidejét és távolléteit külön-külön, a követelményektől és a vállalat belső jogosultságaitól függetlenül rögzíthetjük. A rexx Munkaidőgazdálkodási modulja külföldről is elérhető. Ezekben az esetekben a szoftver figyelembe veszi a helyi jogszabályokon alapuló országspecifikus szabályzásokat. Több nyelven is elérhető.

A szoftver vagy licenszmegvásárlással vagy bérleti megoldáskén, úgynevezett felő alapú megoldásként egyaránt hozzáférhető. Két modul, az Időrögzítés és a Szabadságkezelés külön-külön is elérhető.

kalender

 

 

 

Távollétek kezelése
A rexx Távollétkezelés hatékony távollétkezelést kínál, beleértve a jóváhagyás munkafolyamatát is. Kezdeményezhetünk le nyaralást, üzleti útjat vagy egyéb távollétet gyorsan és egyszerűen online vagy közvetlenül okostelefonon. Amint a kérelmet jóváhagyták, üzenet érkezik, akár telefonra is.

semesterförfrågan

Keresés & listázás
A rexx keresés & listázás motorja támogatja az egyedi jelentések előállítását egy nagyon intuitív felületen keresztül. A megjeleníteni kívánt adatokat és a szűrőket könnyeb beállíthatók. Egy pillanat alatt létrejönnek informatív elemzések az adatokról, például hátralévő szabadság, fennálló betegnapok, túlórák. Csak egy kattintás és minden jelentés exportálható pl. Excel-be.