A VÁSÁRLÓINK
Merck
Böllhoff Group
Nordsee
New Yorker
Vorwerk
Schoen Kliniken
 

Hagyja az időigényes rutinfeladatokat a rexx HR-re. A szoftver támogatja a személyügyi munkafolyamatokat a tervezésben, a toborzásban, a személyzetfejlesztésben, a monitoringgal, valamint a szervezeti és jelentéskészítéssel kapcsolatos feladatokban.

 

proc1

LEAN FOLYAMATOK

A szoftver optimalizált folyamatokat kínál, például a kérelmek kezeléséhez. A munkavállalók önállóan lekérdezhetik törzsadataikat. Továbbképzéseik, anyagigényeik, szabadság vagy helyettesítésükkel kapcsolatos igényeik módosítását szintén kezdeményezhetik az önkiszolgáló portálon. Ezek az adatok közvetlenül betölthetők a digitális személyi aktába.

proc1

DIGITÁLIS SZEMÉLYI AKTA

A digitális személyi akta a szoftver alapja. Minden szükséges információ megtalálható benne a munkavállalókkal kapcsolatban. Informatív jelentéseket hozhatunk létre, melyeket nagyon egyszerű elmenteni és exportálni, a rendszer belső informatikai eszközeivel..

proc1

GYORS INFORMÁCIÓÁRAMLÁS

Azonnal áttekinthetjük a törzsadatokat, bizonyítványokat, telefon és e-mail feljegyzéseket, oktatásokat, leltárt, hiányzásokat, szabadságokat, általános költségeket és még sok mást. A bérkimutatások és a munkaidőgazdálkodás adatai a rexx API-n keresztül áramlanak a digitális személyügyi fájlba.

proc1

AUTOMATIKUS EMLÉKEZTETŐK

A beépített folyamatirányítás-motor automatikusan emlékeztet olyan fontos eseményekre, mint például a próbaidő lejárta, munkavállaló visszatérése szülési szabadságról vagy évfordulókról. Személyre szabott dokumentumokat küldhet a beépített jelentésszerkesztő segítségével, vagy körleveleket egyetlen kattintással .

REXX SUITE: ÁTTEKINTÉS

DEMÓ RENDELÉSE

 

rexx Digitális személyi akta

 

A munkavállalókra vonatkozó összes információ közvetlenül kinyerhető. A HR folyamatok elvégzése során is jól érzékelhető az időmegtakarítás, a rendkívül hatékony személyzeti adminisztrációnak köszönhetően.

A rexx Digitális személyi akta modullal könnyedén áttekinthetjük a munkavállalók összes releváns adatát. Bárhol megjeleníthető: elérhetőségi adatok, bérinformációk, bérfejlesztés, levelezés, beszkennelt dokumentumok, e-mailek, telefonos feljegyzések, képzési és továbbképzési információk, fejlesztés, meglévő készségek, szervezeti hovatartozás, tárgyi eszközök, szülési szabadság, szülői szabadság, szerződéses adatok, távollétek, szabadságinformációk, óradíj, költséghelyek, költségigények, valamint további hasznos információk. A Digitális személyi aktában található számos funkció lecsökkenti a munkavállalók adminisztrációs terheit. Ez magában foglalja a gyors hozzáférést a dokumentumokhoz és az eredményeket a keresés & listázás motor segítségével, vagy a munkafolyamat motor által biztosított automatikus feladatemlékeztetővel (próbaidő vége, szerződéses időszak vége vagy szülői szabadság). Digital personalfil Adattárház

Az integrált rexx Adattárház egy kattintással testreszabható elemzéseket kínál, például a betegségre, a heti óraszámra vagy a vállalatba belépő új munkavállalók számára. A statisztikák egyszerűen exportálhatók PDF formátumba. A külső rendszerek interfészeit a rexx Human Resources API szolgáltatja. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű adat nagyon egyszerűen integrálódjon a digitális fájlba. Data Warehouse Digitalizáció

A rexx körlevelező funkciója közvetlenül a személyügyi adatbázisból hozható létre digitális formában és betölthető a személyzeti nyilvántartásba. Nem lehet teljesen papír nélkül dolgozni, a rexx Scan manager eszköze hatékony támogatást biztosít a folyamat során. A dokumentumokat digitalizálják és hozzárendelhetik az adott munkavállaló digitális fájljaihoz.

Formulärbrev

A beszkennelt dokumentumokat a rendszer indexel és intelligens keresési jellemzőkkel látja el. Ez lehetővé teszi, hogy minden dokumentum pillanatok alatt megtalálható legyen a kereső és listázó motor segítségével.

 

rexx Organigram

 

A vállalatok magas fluktuációja és a még gyorsabban változó munkaprofilok hatékony megoldásokat igényelnek a tervezett munkakörök kezeléséhez.  
rexx Organigram

Az egyes tervezett munkakörök típusát és számát egyedileg rendelhetjük hozzá a szervezeti egységekhez az integrált rexx Orgtree segítségével. Egyszerűen mozgatható az alkalmazottak helyzete a "drag-and-drop" funkció segítségével a megüresedett munkakörbe. A rexx Organigram támogatja a részleges vagy kettős hozzárendelést is.

Befattningsmatris

Az organigram nem csak grafikusan jelenik meg a rexx Orgtree-ben, hanem egyértelműen elrendezett listaként is elérhető. A létszámlista megjeleníti az összes munkakört - beleértve a státuszokat és a szervezeti egységeket. A számos rendezési és szűrési funkció gyorsan tiszta áttekintést nyújt a betölteni kívánt és a betöltetlen munkakörökről. Az fastruktúra egy kattintással organigrammá alakul és egyszerűen nyomtatható vagy exportálható PDF formátumba, teljes egészében, vagy csak részben. A rexx Képességkezeléssel együtt egy vagy több képesség sémát és kompetenciát rendelhet a kiválasztott munkakörhöz. Ez lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a munkavállalótól elvárt és a tényleges készségeket. 

rexx Org menedzsment

Az áthelyezéseket, előléptetéseket és egyéb szervezeten belüli változtatásokat automatiksan dokumentálja az adott munkavállaló digitális adatai közé a rexx Fejlesztési diagram. A rexx Munkavállalói portál segítségével a menedzsereknek és a személyzetnek is elérhető, hogy az önkiszolgáló felületen keresztül hozzáférjenek a vonatkozó organigramhoz vagy pozíció diagramhoz. Org Management

 

rexx Vállalati közösségi portál (ESN)

 

Az Enterprise Social Networks (röviden ESN) a vállalati belső kommunikáció új átlátható formáját hozza létre a közösségi média funkcióin keresztül.

A rexx HR 5. generációja átfogó ESN modult kínál a munkavállalói portál számára. A munkavállalók hírfolyamban posztolhatnak, hasonlóan a Facebook hírcsatornájához. Az egész vállalat számára, az átláthatóság és a kommunikáció fokozása érdekében, jelenthetik, hogy új ügyfeleket nyertek, vagy sikeresen lezártak egy projektet. A rexx Vállalati közösségi portálja jelentős előrelépést jelent a vállalaton belüli tudásmenedzsment fejlődéséért. A szoftver támogatja a szakembereket és a vezetőket a kollégák know-how-inak hasznosításában, például azáltal, hogy kérdéseket tesz fel a hírfolyamban. A rexx HR blog modul kiterjeszti ezeket a lehetőségeket, például a vállalati szabályzat, speciális témák vagy projektek közzétehetők és megvitathatók blogokban vagy csoportos jelentésekben. Az átfogó jogkezelési lehetőségek biztosítják az információk mindenkori biztonságát.

Munkavállalói elkötelezettség

A rexx ESN a társadalmi interakciót és ezáltal a munkavállalói elkötelezettséget is elősegítheti. Munka utáni szabadidős tevékenységek is megtervezhetők, például garázsvásár megtartása. A munkavállalói márkaépítést is támogatja, hogy az közösségi portálon a vállalati rendezvényekről, díjakról vagy társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységekről tájékoztatók jelennek meg. rexx nätverksmodu     Az integráció megerősítése
A közösségi portál különösen hasznos a több telephellyel, vagy telepített munkavállalókkal rendelkező vállalatoknál. Minden munkavállaló digitálisan kapcsolódhat be az aktuális vállalati témákba és saját maga is végezhet műveleteket. Az ESN által létrehozott digitális átláthatóság elősegíti a munkavállalók elkötelezettségét és megkönnyíti az új kollégák számára az eligazodást a vállalatban (onboarding) és a gyors beilleszkedést. Enterprise-Social-Network Hozzunk létre interaktív folyamatokat
A rexx Önkiszolgáló funkciói tartalmazzák a szabadság és távollét digitális adatait az munkaidőelszámolás és a számlaegyenlegre vonatkozó információkat. Ez hozzáadott értéket teremt a munkavállaló számára. TidshanteringA munkavállalói portál és a közösségi háló felvázolt alkalmazása kiemeli a rexx ESN eszközét más szolgáltatók megoldásai közül. A vállalatok közösségi hálózatai az átláthatóság és párbeszéd iránti hajlandóság révén gyakran nem képesek beépülni a vállalati kultúrába. A rexx Önkiszolgálón keresztül történő bejegyzés, amelyet a munkavállalók és a vezetők nagyon hasznos funkciónak tartanak, megkönnyíti ezt az átállást.

 

rexx Önkiszolgáló Portál

 

Mindenekelőtt az átlátható folyamatok hozzák létre a munkavállalók elkötelezettségét a vállalat iránt.

A rexx Önkiszolgáló Portál egy jól felépített és felhasználóbarát portál, ahol a munkavállalók és a menedzsment autonóm módon hajthatják végre vállalati folyamatokat. A munkavállalók szabadságra, speciális távollétre, kompenzációs napokra, üzleti útra vagy szülői szabadságra pályázhatnak, amelyet aztán jóváhagyás céljából továbbítanak és rögzítésre kerül a Munkaidőgazdálkodásban is. SemesterbokningMinden naprakész

Nincs több elavult adatrekord. A munkavállalók a munkavállalói portálon keresztül benyújthatják a változtatási igényeiket, például címükre, banki adataikra vagy egészségbiztosításukra, nincs szükség többé papírra. Ez rendkívül leegyszerűsíti a folyamatokat és minimalizálja a hibák előfordulását, mivel minden munkavállaló legjobb forrása a saját információinak. A vezetők vagy az illetékes HR munkatársak ellenőrzést követően jóváhagyják a változtatást. A rexx HR személyi adatbázisában található információk mindig naprakészek. hr-databaseNövelje az átláthatóságot

A portálon képzési és oktatási tanfolyamokra is lehet jelentkezni. A rexx HR Képsségkezelő modulja lehetővé teszi az új munkavállalói képsségek meghatározását vagy regisztrálását, ideértve az önértékelést és a felettesek általi értékelést is. Legyen szó munkavállalói felmérésről, belső tréningről vagy munkavállaló által vezérelt tudásbázisról, fórumról, blogról vagy wikiről - a rexx Önkiszolgáló egyedülálló módja a vállalati nyílt kommunikáció és az átláthatóság támogatásának, valamint a vállalatismeret növelésének. training-educationA hagyományos papír alapú folyamatokat felváltják a digitális munkafolyamatok. A digitális jelentkezés a munkafolyamat-motoron keresztül érnek el a folyamat minden szakaszába: az jelentkezéstől kezdve a jóváhagyáson át a végleges dokumentációig. Ez minimalizálja a média megszakadásának esélyét. Minden érintett fél pillanatok alatt tájékozódhat az események állapotáról és fejlődéséről. A munkavállalói portál teljesen webalapú és elérhető az összes elterjedt nyelven. Ez azt jelenti: gyors a megvalósítás, nincs telepítés, nincs frissítés, magas szintű a biztonság, a portál bárhol és bármikor elérhető, emiatt, ideális több helyszínen, illetve nemzetközi alkalmazáshoz is.