HR Adattárház

A legfontosabb HR adatok, statisztikák, diagramok. KPI-k: egyszerű, gyors és rugalmas

 

Érdeklődik olyan kulcsfontosságú adatok iránt, mint például a személyzeti fluktuáció, a létszám alakulása, FTE vagy a munkavállalókra vonatkozó betegszabadságok? Szüksége van jelentésekre a munkaerő korszerűsítéséről vagy a bérek alakulásáról? Áttekintést szeretne kapni a beérkező pályázatokról vagy a különböző munkaidő-modellekről?

A rexx Adattárház tökéletesen megfelel az Ön számára!

Egy gombnyomással készíthetünk statisztikát a rexx Toborzáskezelő modul kulcsfontosságú adataiból. Elemezhetjük a jelentkezők számát, az interjúkat, a sikeres jelöltek forrását. Lehetősége van az adatokat közvetlenül Excelbe exportálni. Az újonnan definiált jelentések kényelmesen elmenthetők bármikor elérhetők. Az adatok folyamatosan rendelkezésre állnak az egész vállalat és az egyes szervezeti szintek számára. Így érhetők el a KPI-ok a különböző vezetők számára.

Data Warehouse

 

A jelentések grafikonon történő megjelenítése
Az adatbázisból bármely információt kinyerhetünk, például a munkaerő életkora, foglalkoztatási struktúra. Az adatokból rexx szoftver diagramokat iskészíthet, amelyek grafikusan bemutatják a jelentését.

Datalager

 

Természetesen kördiagramok is készíthetőek, amelyek egy prezentációba is beilleszthetők.

A rexx Diagramokkal segítségével adatainkat a rexx HR-ben grafikonként, oszlop- vagy kördiagramként is megjeleníthetjük.

 

 

 

REXX SUITE: ÁTTEKINTÉS

DEMÓ RENDELÉSE